Audatex e част от компанията  Solera Group и е водещ световен доставчик на данни за автомобилни експертизи, които позволяват процеса по управление на щетите да бъде колкото е възможно по-ефективен. Представителите на Solera Group предоставят иновативни решения за клиенти в над 50 страни на 6 континента.

Ние улесняваме комуникацията между застрахователи, сервизи, производителите на превозни средства, дружества за пътна помощ, ръководители на автомобилни паркове, търговци, доставчици на части и много други страни, участващи в процеса. Нашите услуги автоматизират процеса по управление на щети - от завеждането на щетата до крайното споразумение.

Audatex използва световни ресурси и обширна IT инфраструктура, както и непрестанно развиващите се продукти и разширяващата се база данни. Това ни дава възможност да определяме темпото на работа, така че гарантирано да поддържаме световен стандарт.

Съвършен процес

Нашата цел е да се повиши прозрачността на процеса, да се подобрят автоматизираната обработка и предоставяне на данни на клиентите. Ние се фокусираме върху осигуряването на удовлетвореността на клиентите и подобряване на ефективността на процеса на завеждане на щети. Това е резултат от прилагането на международни принципи към специфичните нужди на пазара. Audatex е в центъра на събитията. Това ни позволява да се вслушваме в мнението на клиентите ни и да улесним комуникацията между всички участници в процеса. Ние подобряваме производителността и увеличаваме възвръщаемост за нашите клиенти и техните партньори като им даваме възможност да дадат най-доброто от себе си.

Неповторимо мислене

Audatex е символ на независимост, опит и новаторски подход, съчетанието на които е неповторимо за застрахователната индустрия. Ние работим в партньорство с клиенти и доставчици с цел да подобрим комуникацията в бизнес отношенията.
Ние предлагаме технически иновации и дългогодишен опит, за да помогнем на клиентите да определят темпото на развитие на пазара и законодателните промени.

Стремеж към най-доброто

Най-успешните организации ще бъдат тези, които могат да гарантират плавен, безпроблемен процес при завеждане, описване и ремонт на щета. Чрез количествено представяне ние даваме възможност на клиентите да определят тенденциите, да се подобрят последователността и качеството на процеса стъпка по стъпка. Audatex предприема всички необходими действия за да гарантира, че най-подходящите комбинации от решения са използвани за максимални резултати. Нашите продукти и услуги са подкрепени от най-опитните специалисти в индустрията. Ние прилагаме доказани практики на Six Sigma тоталното управление на качеството и строги анализи на данни, както за нашите вътрешни процеси, така и при разработването на решения за нашите клиенти.